Què és Joves Sense Fronteres?

Som una organització formada per joves amb la ideologia de què hi ha persones que estan passant uns moments durs i de forma inhumana, hem vist que la majoria en aquest moment són refugiats. I pensem que nosaltres realitzant una bona coordinació i treball en equip, podrem realitzar els objectius que ens proposem. Resumint una mica l’objectiu principal és ajudar als refugiats, no només els que estan en el camp sinó també els que estan aquí.

Què és Refugee In The Box?

És un projecte de l’ONG Joves Sense Fronteres que consisteix en la realització de diferents recaptes amb objectius específics per ajudar les persones refugiades, tant en projectes que es duen a terme sobre el territori, a Grècia, com aquells que es desenvolupen a Catalunya.

Quin és el seu objectiu?

Refugee in the box, té l’objectiu de contribuir a que les entitats que treballen amb refugiats puguin disminuir la seva despesa econòmica però que alhora puguin tenir aliments, roba i altres productes per ajudar a les famílies refugiades que estan al camp a l’espera de sol·licitud d’asil i també aquells refugiats que esperen obtenir la residència legal.

També servirà per realitzar activitats de sensibilització a diferents municipis de la província.

Qui pot adherir-se al projecte?

La llista que especificarem a continuació són les organitzacions que poden participar:

  • Entitats
  • Ajuntaments
  • Espais joves, Centres Cívics o Biblioteques
  • Casals de gent gran, Casals popular o ateneus
  • Centres Educatius
  • Empreses

I si vull adherir-me com a títol individual?

Clica el botó i podràs obtenir tota la informació per poder adherir-te.