Text de Banyoles tv:

La campanya Refugee In The box segueix posant noves propostes sobre la taula i desenvolupant activitats per ampliar la difusió del seu missatge. La d’aquesta setmana ha estat la xerrada “Sentir per sobreviure” que ha desenvolupat l’educadora social, psicòloga i promotora de la resiliència Fina Trullàs.

Una trentena de persones han assistit a la conferència, que s’ha centrat en el concepte de la “resiliència”, la capacitat d’adaptar-se i seguir endavant, com a punt de partida per parlar del sentir, de les emocions, del que representa la immigració i deixar enrere tot el que coneixem per començar de nou en un lloc desconegut, i el que això últim pot provocar psicològicament.

Amb aquesta xerrada, que s’ha lligat amb alguns dels fets que han afectat a Catalunya el darrer any com l’atemptat a Barcelona o l’1 d’Octubre, s’ha qüestionat com es pot fer consciència per ajudar a tots aquells nens que de manera més o menys directa s’han vist afectats per situacions similars, no volgudes i inesperades, i que podrien arribar a ser un trauma per a ells.

Sentir per sobreviure s’ha fet aquest dimecres a la sala d’actes del Museu Darder i l’ha organitzat l’Associació Joves Sense Fronteres amb la col·laboració de les associacions Nur i Exil.

Persones Assistides

Imatges de la Xerrada


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *